View Single Post
Staro 01.08.2008., 00:20   #17
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor geniusboy Pregled postova
osobno smatram da bi 90% ljudi koji bi imali i jedan i drugi mobitel mjesec dana, na kraju ipak odabrali iphone... bez obzira na sve kritike ljubomornih
poklonika tradicionalnome, iPhone je ipak revolucija....
Iphone je govnolucija progurana jebenim marketingom i blentavim amerima koji bi i govno kupili ako je lijepo zamotano. (doduse kod njih je i cijena znacajno drugacija nego kod nas pa im ne zamjeram, ali kad gledam da kod nas ljudi daju 4,5.6 kkn za to toliko ne vrijedi ni u ludilu)

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Mobitel je blago receno katastrofa, preplaceno sranje slabe izrade...ovaj slide ekran se rasklimao, ima sjeban poklopac za bateriju koji se drži na par komadica plastike koji lako pucaju i poklopac pada sam od sebe...
Mobitel mi se uopce ne sviđa...
Mislim da pretjeruješ.
Priznajem da izrada nije na razini, evo da usporedim sa p1 - on je ko od stijene odvaljen dok je obična n95 npr više kao da si stijenu odvalio na nju.
Ali npr. ja ću reći da nije nešto nepodnošljivo, dok imam prijatelja koji se naježi čim vidi da slajd ima malo lufta.
No brate ako je to preplaceno sranje onda je iphone kralj svih preplacenih sranja.

Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
UIQ3 ispred S60 uvijek.
Ja, kao poklonik SEa se ipak ne bih slozio.
Premda UIQ i touchscreen imaju svojih prednosti za iskoristavanje potencijala moba su obično potrebne dvije ruke, a za mnoge stvari i stylus.
Isto tako svaka cast i htcovima i slicno, ali pustimo touchscreen, tipkovnice na izvlacenje itd...
Za mene mobitel mora biti posve iskoristiv za uporabu jednom rukom, da imam punu kontrolu, da se ne brinem ocu li stisnuti krivi dio touch screena...
Ovo sve ostalo su više ručna računala nego mobiteli.

Stogod bilo tko pričao, n95 (8gb) je bio prvi najpotpuniji mobitel na tržištu a i sad je tu negdje. (surfanje na njemu je sasvim ugodno - meni ugodnije i lakse nego na p1 npr)
U usporedbi s ostalim uređajima kojima uvijek nešto nedostaje, n95 (8gb) ima sve. Nije savršen mobitel, ali nije ni tako daleko.

Ne kazem da je iphone smece, ali dati za njega 3,4,5,6kkn ni u ludilu.

Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 01.08.2008. u 10:11.
Munjara je offline   Reply With Quote