View Single Post
Staro 31.07.2008., 23:43   #16
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
priznajte da ste ljubomorni sta ne fukate na zrcu neko tipkate i pravite se vazni ,kao, fuj ne valja ,nekad je bilo super. Kao, nekad ste brijali po zrcu. Kao sto kaze Codiac , pa nisu ni prije ljudi odlazili na zrce zenit se ili na vjeronauk , nego phookatt i dobro se provest.

Nisam mogao izdrzat
Zrće danas i Zrće prije 5 godina nisu ista priča...

Nekad se znao dogodit i rock koncert,nekad su tamo bilo ekipe koja nije pretjerano marila vozi li Stojadina ili Mečku od 100 000 jevra,ima li ogrlicu od bijelog zlata ili srebra...nekad to nije bilo tako fancy-shmensy...nije bilo toliko pompe i medijske pratnje...danas je to sve neka šatro "elita" i prepuno onih "koji se tako osjećaju"...leglo "frajera",seljačina s debelim lancima i ključevima mercedesa i jeftinim polugolim droljicama od 12 do 20 god.

& naravno iz iskustva ženskog roda oko sebe,nekad si tamo mogao izać a da te netko ne uhvati za guzicu ili ponudi brak,seks,vezu,zabavu...štogod već.

Za slobodne neživljene - samo naprijed ...

Ja ću radije s barkom na ribe i kasnije u dobar pub/bar na pijaču...opčenito mi više nije do izlaženja,partijanja,opijavanja...ali i da je,Zrće mi nebi bilo opcija...

Svaki put kad prolazim pored Zrća vidim tko ulazi i izlazi iz njega...sve do jednog žive teške zalizane seljačine s 3 lanca oko vrata...slovenci,talijani,njemci..."najbolje" iz svake države

Jednostavno nitko normalan danas tamo ne izlazi...od svih slušam iste komentare.

Planirali smo ići ovo ljeto,neznam jesmo li se nadali koncertu Hladnog Piva ili sam ja nešto zabrijao,ali bilo je tako nešto u djiru.