Citiraj:
Autor bacyc
o tome ti ja pričam, kad gledam tvoj post kao da gledam citat središnje informativne emisije (sve su iste na svim televizijama), a ne tvoje mišljenje...
kaki hebeni ratovi tribina, izbacivanje dinama iz europe bakljama, huliganizam, pi*ke materine... nemojte ko mala djeca upijati sve što čujete i pročitate, jer to pišu ljudi koji svoje članke temelje na navodnim mejlovima, te komentarima maloljetnih debila po raznim debilnim forumima...
odite više na tribinu...
|
Znači paljenje baklji, vrijeđanje vlastitih igrača, prijetnje, razbijanje tramvaja i auta nakon tekme, međusobne tučnjave na sjeveru... nisu divljaštvo ili hulioganizam?
Ne gledam baš informativne emisije, dovoljno mi je vidjeti jednu nogometnu utakmicu pa vidjeti sve to...
Pa naprimjer čuti kako istok plješće Hrgoviću dok mu sjever fućka. Znamo svi da Hrgović nije toliko dobar da bi mu pljeskali zbog nogometa. Bio je to revolt prema sjeveru. Ne kažem da su svi tamo huligani. BBB -i to moraju riješiti između sebe.
Kao da bi bilo prvi put da se baklje bacaju na teren (što je teški primitivizam) ili da Dinamo zbog navijača odleprša iz Europe. Ili si premlad da se sjetiš divljanja ''najboljih navijača na svijetu'' po euorpskim gradovima, primjerice Auxerrea ili Milana?
I što reći na činjenicu da večina purgera ne dolazi na utakmice Dinama već dva desetljeća jer ne želi da njihova djeca gledaju divljaštvo i slušaju gadarije kojima svoju klub časte Dinamovi ''navijači''? I mene bi bilo sram djecu voditi na takve tekme.
Tatcherica je u engleskoj to rješila po kratkom postupku... Tamo na tekmi, npr. Liverpoola, cijeli stadion (i obitelji s djecom između ostalih) pjeva i bodri svoju momčad.
Sorrite na OT-u, ali morao sam. Donekle se i uklapa u kontekst europskih kupova