Citiraj:
Autor domy1
Ova od 250 traje još kraće 
|
Citiraj:
Autor vga killer
Postoje dvije verzije
|
Kolko me sjecanje sluzi 210ks i 230ks. Nije neka razlika osim sto je ova automatik malo prigusena zbog automatika i znam da su one prve sto se automatik prodavale bile debelo ispod 200ks...
I nekako cisto sumnjam da to ima nekog bitnog utjecaja na vjek trajanje motora. Cinjenica je da je to nestadardan motor u nestandardnom pakiranju i nesto drugacije -> citaj moderno i to KOSTA i ima svoju ciljanju klijantelu koja je sigurno vagnula i upoznata je sto kupuje.
Na kraju krajeva konkurencije ima i to puno. Sad dal ce neko biti faca u wau autu zvanom rx8 i covjek sa stilom ili jos jedan seljo u passatu - tak svejedno.
Citiraj:
Autor Baja 001
Razer nemoj sad ti počet, smatram te normalnim.
Evo ima jedan jako dobar quote. Bar nisam jedini istomišljenik
Nije meni do fajta (ubiti je) nego mi je debilno što se svoje zamisli / ideje trpa drugome. Ako sam rekao da mi se jebeni CLIO i RX8 nesviđa, to je tako i ništa jebeni FLEKS tu nemože. Samo me više živcira svojim glupim OTom i stalno se vraća na mene, kao pas na bljuvotinu 
|
Daj mi samo reci koja je svrha ovog posta? To da kazes da su clio i rx8 smece od auta?
Koje je tebi onda
auto dobro? Passat? Ajde pmni AMDejca pa ces cut sta ce ti reci taj covjek koji se navozio u toj klasi auta ko niko od nas reci o njemu. Nista dobroga...