bolje ime the dosada 2/10, biljke šalju toksine zbog kojih se ljudi ubijaju
Dark Floors--> Horror s Lordi grupom kao negativcima, ok atmosfera, lik koji glumi oca je ok, ostali su mi pregenerički. Što se tiče filma : Poremećena curica crne kose( khm Alma khm) i njezin otac koji ju spašava od bizarnih događaja u bolnici. 6.5/10
Attack Of the Killer tomatoes i Return of the Killer tomatoes--> totalni trash, i hebeno zabavni filmovi usput 9/10
Eden Log --> europski film o mračnoj viziji budućnosti i naravno našem prčkanju po stvarima koje nas mogu ubiti, atmosferičan ali priča malo nedorečena 6.5/10
The Signal--> odličan filmek o signalu koji uzrokuje halucinacije i razne druge poremećaje u ljudima, prikazan iz perspetktive žene, njenog ljubavnika i posesivnog muža, 9/10 -->
Citiraj:
Autor lordVerdranius
Ja sam pogledao Wargames_ the dead code i moram reći da je film odličan! 
|
Nedavno odgledao isti, film je čist ok, triler kkavih nema u zadnje vrijeme (čitaj zlo računalo prijeti puny humanima) dajem mu 7/10 zbog nostalgije
The Happening --> bolje ime the dosada 2/10, biljke šalju toksine zbog kojih se ljudi ubijaju
Dark Floors--> Horror s Lordi grupom kao negativcima, ok atmosfera, lik koji glumi oca je ok, ostali su mi pregenerički. Što se tiče filma : Poremećena curica crne kose( khm Alma khm) i njezin otac koji ju spašava od bizarnih događaja u bolnici. 6.5/10
Attack Of the Killer tomatoes i Return of the Killer tomatoes--> totalni trash, i hebeno zabavni filmovi usput 9/10
Eden Log --> europski film o mračnoj viziji budućnosti i naravno našem prčkanju po stvarima koje nas mogu ubiti, atmosferičan ali priča malo nedorečena 6.5/10
The Signal--> odličan filmek o signalu koji uzrokuje halucinacije i razne druge poremećaje u ljudima, prikazan iz perspetktive žene, njenog ljubavnika i posesivnog muža, 9/10