View Single Post
Staro 30.07.2008., 10:28   #790
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ma ko te je kaj prozvao osim da ne dajes komentare o fizici i osjecaju voznje?

pises kako si nevjerojatan virtualni vozac, premazan svim mastima, a igras se na joypad.ko da si isprobao sve poze kama-sutra ali..s lutkom

JEDINO zbog ceg sam te prozvao je taj detalj. i zaboli me kaj mislis da se svadam. niti se zelim, niti mi se da. jednostavno je smijesno citati nekoga tko ocjenjuje VOZNJU igrajuci se na gejmped, hebote. jasnija slika kaj sam htio reci?

simulacije voznje se mogu igrati kako god zelis. i na tipkovnicu LOL. no, za dati ocjenu realnosti, sry, ipak ti treba volan. ocjaniti kako rekoh grafiku,stabilnost,ili bilo koji aspekt igre, to je ok, no brijati kako je super osjecaj voznje...sry, to nemozes.

i to ti je to. nhf...bum ti prodal svoj rezervni volan hehe

EDIT edita
EDIT:
Gradjaninu - ako ti je GRiD toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao.

pa lijepo ti meni reci, gdje si ijednom slovom vidio da sam spomenuo grid u svojem odgovoru? pa onda objasni tko cita s nerazumijevanje i na kojem nivou