View Single Post
Staro 30.07.2008., 08:42   #3376
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
sto se promoda tice,njega je competitive scena izdala za COMPETITIVE nacin igranja,ne za bezglavo sprejanje na publicu. on je trenutno najblize savrsenom balansu u igri,u njemu je popravljena registracija metaka i slicno,nemojte gledat samo da pam i promod ne valjaju zato kaj neam martidrom i raketice i ina sranja.upoznajte prvo princip na kojem isti radi da bi mogli koju suvisliju recenicu slozit

@baja,ti mjesas public s competitive,iskreno nemam nista protiv p90 i ostalih gluparija na publicu,koji igram iz zajebancije ako ga opce igram,ali na waru si zamisli situaciju gdje 5 likova ima svaki po 3 bombe = 15komada,p90 sa 60metaka i jebeno brzim rate of fireom i sa deepimpactom.eto zato su igraci sami izdali promod,nije ga neko nametnuo.

Ja jucer prvi puta odigrao par mapa pro moda... totalno je ok, nema mi gore nego kada prve dvije tri runde popijem bombe pa cekam (stetno je zdravlju, jel za to vrijeme zdrobim 3 pljuge) a ovako se i naigras malo , samo ekipa dosta rusha na tom promodu..

Sto se tice P90 rade njega nego ovaj mali kalas, gadi mi se to oruzje, no dobro to ekipa koja ima male kite koriste pa lijece komplekse... P90 i nije bas toliko dobar kada je netko na nekakvih 10-15 metara, dok ovaj mali kalas skoro pa i nema recoila... to bi trebalo maknuti..
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote