View Single Post
Staro 10.05.2004., 22:17   #19
emirc
Registered User

emirc's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Evo ljudi, nakon nekoliko kombinacija memorije u utorima, uspio sam je natjerati bez greske da radi sa 2.5/3/3/7 latencijama... Hehe, kako koji dan prolazi, komp. se sve bolje ponasa.
Ako se itko sjeca onog mog topica o razlicitim Kingmax memorijama, trebao bi znati da sam uzeo jedan modul bez zelenog cipa, a jedan s njim. I na moje opste zaprepastenje, memorija u DC radi na ovim postavkama, SAMO i JEDINO ako je onaj modul bez zelenog cipa u BANK-0, a onaj sa zelenim cipom u BANK-1. Eto, sada radi na default postavkama, ali sada mi se proc nesto vise grije, oko 45-46°C na 2500Mhz.
Probao sam staviti FSB na 205, memoriju na najlabavije postavke i 2.9V, i imam greske u primeu cak i na 1.9V za proc. Hm, vjerovatno nije do njega, vec (opet) do memorije... :confused:

Moze li mi netko reci od vas, tko ima Zalmana, pricvrstio sam ga sa ona dva vijka kako i pise u upustvu, medjutim, jedan vijak sam uspio stegnuti do kraja, a ovaj drugi nikako ne mogu do kraja, vec samo do pola... Vijak je fino usao u lezaj, ne znam zasto ne ide... P.S primjetio sam danas, slucajno isprobavajuci da li je hladnjak dobro legao na procesor, da ga mogu lagano VRTITI, tj. OKRETATI po procesoru (Zalmana). Da li je i kod vas ovako? Bojim ga se vise stezati da ne bi slucajno jezgu ostetio... hmmm..
Ajd uzdravlje

P.S.S Samsung: na 100Hz mi je mutnija slika nego na 85Hz, a 1280x1024 mi je presitno, i nije 4:3 omjer.
emirc je offline   Reply With Quote