Ciao svima.
Stevo nije još donio "službeno" iPhone kod nas, ali već kad je ta tema aktualna, dajte da postavim ovaj thread i da izvidimo malo situaciju i da mi date par savjeta.
Pitanje za znalce:
da li se više isplati N95 8GB ili iPhone 3G (koji mi sve više liči na neki "poluproizvod"

ne želim uvrijediti ajfon fanove)?
U prvom trenutku iznenadio sam se s tim iPhone-om, ali što više googlam tražeći informacije o iPhone-u sve se više na neki način razočaravam... te nema ovo, te nema ono, nema aplikacije, nema podrške, možeš korsitit ali ne sasvim, a ovaj drugi (n95 8GB) ima ovo, ima ono...itd itd... da ne nabrajam.
Cijene još nisu za usporedbu, jer još iPhone-a kod nas nema službeno... ali dobro ima ga u oglasima:
iPhone 3G > od 6000 kn na svim mrežama (!to mi je ipak malo napumpano!)
N95 8GB -> oko 3500 kn
Samo znam da u N95 8GB po onome šta sam malo pročitao goglajući i tražeći po forumima dobivam:
1. fotoaparat od 5Mpx, moj sadašnji ima (obični sanyo, koštao je onda 1200 kn) 4 Mpx
2. GPS koji neznam da li radi kao onaj kojeg staviš u auto, ali ako radi bar malo kao onaj onda meni može proć
3. i ostale stvari koje neznam nabrojat u ovom momentu
4. nema nekih zajebancija sa apple store-om, aktivacijama i sličnim vratolomijama.
i zadnje: moj prvi mobitel bio je Siemens, drugi Nokia, treći Nokia, četvrti (sadašnji) Nokia (6280).
Vi ste na redu ispravljajte di sam pogriješio.
Na kraju, ja i mobiteli nismo baš na "ti", više na "Vi".

Pozdrav ekipa.