View Single Post
Staro 30.07.2008., 02:30   #991
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
da podijelim iskustvo u sk vemilu.

osim ostalih komponenti, najzesce kad je doslo napajanje.

lik: koje cete napajanje?
ja: fortrona 350W
lik: za koju grafu?
ja:1950GT
lik i drugi lik sa strane isto prodavac u isti glas: ma, to je preslabo, treba minimalno 400W napajanje! nikako slabije!

ja zbunjen gledam u njih i ne mogu vjerovati. pitam ih da donesu fortona 350W, donese lik i ja gledam tehnikalije, pa mi ipak malo prejako.
on meni donio 400W.
ja opet: pa, jel imate 350W fortrona? jer bi ja ipak njega, 400W ne trebam a ipak je 90kn jeftinije.
lik: zao nam je, ali imamo samo 400W fortona

i secer na kraju, graficka.
lik: koju cete grafiku?
ja: 1950GT peak
lik gleda, gleda po cjeniku, po skladistu, i ko iz topa: nemamo ju tu u sisku, ali ima u zagrebu!
ja pogledam frenda i skoro mu kazem ajmo odavde u pm........
tu krene lik prodavati: jeste zainteresirani za koju drugu graficku?
ja: ok, sto nudite do 500 kuna (jer je taman toliko ostalo do budgeta=
lik: evo, imamo izvrsnu graficku karticu - 3650 sa 512 ddr3 za samo 580 i nest kuna.
ja opet zbunjeno gledam, i kazem alo, to je slabija a skuplja kartica.

i gledam i nista nema od izbora. kad odjednom skoci onaj drugi lik, i upadne: koju trazite karticu? - 1950GT peak.
imamo ju tu na lageru, sad cu ja po nju, sacekajte.
opet zbunjen i jos vise nepovjerljiv.
pogledam ovog prvog lika prevaranta, kako bi mu samarcinu odvalio u tom trenutku, majmunce od cca 20-22 godine i genije jer radi kao prodavac informaticke robe.......

i pobere frend kutije poslije 5 popodne (imaju dvokratno vrijeme, mi bili prijepodne), i dode kod mene sa svim.
slozim sve, upalim komp, upadnem u bios i nakon 2-3 minute - crni ekran. vrisnula graficka, otisla regulacija, opcenarodno veselje i salva psovki upucenih vemil-u.
on ujutro odmah u vemil, ovi ga ispituju da kako se to moglo dogoditi, to im je prvi slucaj, to je njima cudno cudno, kako to da je graficka riknula u garancijskom roku ........

da bi mu bez ikakve provjere dali novu istu 1950GT peak
koja sada radi kako treba. to im je isto vjerovatno cudno..........
Burko je offline   Reply With Quote