Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 30.07.2008., 01:26   #209
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Da se malo vratimo ontopic.. Jel ima tko mozda TerraTec SoundSystem Aureon 5.1 PCI? u Vemilu kosta 150 kn, pa si razmisljam da malo unaprijedim svoj komp->hifi
Kod mene je ugodno udomljena već kojih godinu i pol. Zvučnike nemam, pošto sam ih odyebal prije nekolko godina, tak da je zvučna kombinirana sa Sennheiser HD 201 slušalicama i Foobarom.
Kaj se tiče muzike (ako nekome to igra ulogu) koja se vrti ima svega pomalo, a prednost ove (kad se pogleda kaj sve se spominje na ovoj temi) nimalo impresivne zvučne nad integriranim rješenjima je u KS pluginu za Foobar.

Veli crn u svojem vodiču...
Citiraj:
Za korisnike željne avanture postoji 'kernel streaming' plugin koji zaobilazi windows mixer i instalirane drivere i omogučava foobaru da radi direktno sa hardwareom ne trošeći procesorsko vrijeme. U teoriji foobar2000 s ovim pluginom daje najbolju kvalitetu zvuka uz najmanje zauzeće resursa. Da bi ga uključili potrebno ga je odabrati pod 'Preferences > output > output device' i nakon toga restartati foobar.
Sve u svemu zvučna i slušalice koje koristim nisu ništ posebno, ali za ono kaj meni treba su i više nego odlične. S druge strane, ako misliš koristiti (ili ga već koristiš) Winamp, ušparaj tih 150 kn i ostani na integriranoj.
U suprotnome riskiraj te pare, pa vidi/čuj dal ti zvučna odgovara. Lako ju prodaš ako iznevjeri.
McG je offline   Reply With Quote