View Single Post
Staro 30.07.2008., 00:56   #27
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pozdrav svima...
Ja već neko vrijeme imam vodeno hlađenje koje sam dobio sa kućištem TT Kandalf LCS. S obzirom da je to serijsko vodeno hlađenje, opet mi se čini da je bolje od zračnog hlađenja, a što bi tek bilo kada bi to bilo pravo, slagano vodeno hlađenje... tako da se slažem sa Juggerom.

Anyway, dugo sam se mislio na zamjenu ovog svog vodenog sustava za kompletno novi sustav iz EK-waterblocksa, pa bih te Juggernaut zamolio ako možeš i meni pomoći, odnosno složiti sve što mi treba, sa hardveraja...
Radi se o kompjuteru iz mojkompa, hladiti će se samo procesor i GPU, s tim da blok za GPU neću još uzimati nego ću počekati da izbace blok za 4870x2 koja će doći kada iziđe. Inače, zgodno je što ovo kućište ima integrirani radijator i ovaj od EK-waterblocksa paše na vidu unutra (barem tako TomRI govori), a i mislim da će onaj srednji rezervoar stati unutra (250-ica).

I jedno pitanje, pošto ne hladim vodom ploču, kako da je ohladim zračnim? Kućište mi nema ventilator na bočnoj stranici, a ne znam hoće li buduća P45 ploča podržavati zračno hlađenje NB-a ventilatorom... pretpostavljam da će biti potrebna nekakva improvizacija, ako da - kakva otprilike?

Hvala
Neo-ST je offline   Reply With Quote