Evo ovako. Imao sam priliku ,i to u zadnih par dana hehe, instalirati windowse na lenovo 3000 n200 , na thinkpad r61 i na 6720s . Sto se mene tice ovaj n200 je definitvno najlosiji. Plastika bez veze ,izgleda kao oni prvi acerovi modeli. A i performanse mu nisu bile bas nesto s obzirom da je imao pentium dual core ,1gb rama itd itd.
U zlatnoj sredini je 6720s. Izgleda mi dosta cvrsto ali ne svidja mi se sto tipkovnica izgleda jako malena ,s obzirom na to da od ruba laptopa pa do tipkovnice ima jako puno mjesta. Ekran nije los,a performanse su dosta bolje u odnosu na lenovo n200 a imaju jako slicnu konfu , tj isto pentium dual core,1gb rama ali cini mi se da je lenovo bio malo opremljeniji ,imao je bluetooth itd. Prvi je thinkpad r61. Nablizi starom thinkpadu i dosta je brzi u radu. Jest da je imao c2d ali isto je imao 1gb rama.
To je moje amatersko misljenje s obzirom da sam ih imao u ruci samo po par sati. Ja sam bio zapaljen za 6720s ,ali uzeo bih ga jedino ako je model gr650ea koji ima i bluetooth i to je to. Za 3500 - 3700 kuna definitvo 6720s, onaj n200 ne vrijedi toliko ako cemo suditi po prvim dojmovima.
P.S. Vidim par oglasa za recimo 6510b ili slicne pa pogledajte mozda su dobri,ja bi ih pogledao ali nazalost nisam u ZG-u.