Citiraj:
Autor Juggernaut
Pises/savjetujes iz iskustva ili... ?
Vec je xyz puta bilo prozvakano da se gotovi kompleti ( do 700kn i sl... ) mogu usporedjivati s zracnim hladjenjima, te je tu zracno isplativije bez ikakve dvojbe; no ako se slozi vodeni sistem kak spada, nema zracnog koje ce ga nadjacati po omjeru hladjenja / buke / performansi...
Moju kantu vidi sam stara kad zna proc po sobi, macak koji spava kraj nje, ja i to bi bilo to, i onda mi je jedan lik jednom reko da sam si vodu slozio jer se "sminkam"... da; za macka se sminkam
|
Iz iskustva ljudi poput TomiRia koji su tu na forumu imali vodeno dok smo mi još aluminijske blokove sa rebrima smatrali top of the line hlađenjem jer su imali adapter sa 60 na 80mm vent na sebi koji su nakon dolaska TRUE i sl coolera prešli natrag na zračno hlađenje...
Tako da da moglo bi se reć da pišem iz iskustva...
Inače ja nisam spomenu ušminkavanje, čovjek može nešto slagati i iz gušta, daleko od toga, čak i većina (99.9%) aftermarket zračnog segmenta je čisto guštanje (tišina i/li izgled) tako da ja nemam ništa protiv ali da čovjek bude svjestan razloga zašto ide a ne da očekuje 15C temp CPUa sa vodom usred ljeta i onda kuka po forumu kako se zahebo (dešavalo se) i zato neko uvjek upozpri prije kupovine ljude da to imaju na pameti prije nego odu u dućan iskeširati pare...