View Single Post
Staro 29.07.2008., 14:31   #785
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
OK, a da ja sada tebi gradjaninu lagano kazem, NE SE*I! Nemas pojma sta pricas. Prvo - jesam li ja naveo GT3 kao neku ozbiljnu simulaciju? Ona to je bila u svoje vrijeme, kada je izasao, ali ni to cak nisma spomenuo, tu igru sam u sasvim drugom kontekstu spomenuo od onoga o kojem vi govorite.
Drugo - Da, nemam volan, ali kako ti mozes uopce pretpostaviti da nisma igrao, ili ne igram na volan??? I koje igre sam igrao tako ili ne, ajde molim te reci mi.
Trece - opet ga sereš koliko si dug i širok - jesam li ja igdje rekao da je pravi doživljaj na joypadu??? Volan sam naveo kao prvo rjesenje, i lijepo rekao, tko nema volan, joypad ce jako dobro posluziti, iako losije od volana, opet miljama daleko od tipkovnice. A sto se tice rumblea, naravno da on ne docarava FF, ali dovraga, daj prvo procitaj sto pise, i/ili razmisli prije nego nesto kazes - opet - rumble efekt je puno bolji od nicega na tipkovnici npr ili joypadima koji ga nemaju, e ti ocito nisi igrao GRiD sa doticnim, ili ako jesi, onda se vidi da se ne kuzis u ono o cemu pricas, jerbo, naravno da ne moze on docarati efekt "cupanja volana" iz ruku, ali daje vrlo lijep ugodjaj prilikom sudara, prelaska preko rubnika i sl. A i evo, konkretno, joypad na kojem ja igram je kontroler Xboxa 360, koji ima analogne triggere, koji, vjerovao ti ili ne, mogu pritisak na gas i kocnicu poprilicno realno docarati, jer su potpuno analogni, smao eto, ne koristis stopala, nego prste. Probaj, pa ces vidjeti - taj nacin kontrole nije nimalo inferioran papucicama, osim eto, samog uzivljavanja u trku. I da, igrao sam i GTR i rfactor, i Richard Burns rally, i koje god cete se jos sjetiti

MI HRVATI!!! (primjetite sarkazam)
ABuser je offline   Reply With Quote