probaj si pogledati u msconfigu da ti se nije slucajno taj servis ugasio. imali su neki s time problema.
drugi je slucaj da su naprosto morali reinstalirati igru jer nikako nisu vise mogli pb koristiti(ne samo za cod vec se pb shebo za cijeli komp)
no, jedno od najlaksih, i prije sveg anajosnovnijih pravila je da rucno updejtas pb pomocu pbexe-a.on em sredi sve globalne fajlove ispocetka, podesi servise a+b te naravno updejta nove definicije. eto, kreni od toga pa dalje..
neznam..jedino na kaj se svelo da se covjek naigra je HC s&D mod i rekao bi da 90% vremena cijeli klan igra samo to. barem oni koji vole cod u klanu jer je =XII= ipak BF klan
jos bi spomenuo AWE mod, meni iskreno najnajnajjebeniji koji sam zaigrao. ako po nicemu, onda po mapama..recimo onaj stari dvorac..ma milina..
a kaj se tice kuknjave oko oruzja. stvarno ne kuzim zakaj ekipa place zbog necega. uvijek, i svaka igra ima neko uber oruzje, no na kraju ipak svi ne igraju s njim, kaj nije tako?
meni ne pada na pamet koristiti uzi ili scorpion. igram samo sa sarcem i to je to. valjda ljubav zaostala jos iz AA i realnog zivota. pogotovo golden rpd s gripom i double tapom. prije ovih smijurija od uzija i scorpia, ovo je ipak uber oruzje. i ako se koje mora zvat njubersko, onda je def to rpd. no, zakaj da kukam na brzi kalas ili nekaj drugo. pa svako sebi nade njemu