Citiraj:
Autor Gjurovski
Ovo bi ja za tu lovu:
Mala opaska, skuplje kuciste (vidim da te izgled brine, inace bilo koje od Chiefteca je sasvim dovoljno) i 2x2Gb radne memorije, osobno mislim da i nije potrebno ali neodlucujem ja...
Sve iz ADM-a..
|
Gle, za matičnu sam sasvim siguran da netrebam trenutno ništ jače, s obzirom da po mojoj skromnoj procjeni u 2009 ide ddr3 kao standard tak da se bu to dost brzo mjenjalo, a kaj se mene tiče ja sad nebi ni kupoval, ali sin mi je Gamer, pa navalil, dvd prža isključivo po mojem vlastitom iskustvu, a vidim i od mnogih tu na forumu samo LG, nikad me nisu iznevjerile... a imal sam Liteon, 0 bodova zastopa cijeli komp kod citanja, Sony malo cita malo ne cita i dan danas koma, Toshiba u proslosti proslavljeni, na kraju isti k. ko i Lite on, a LG imam Još od kad su prže imale 8x CD , pa 32x medelCD, pa Dvd 16x model i svi su izvrsni i nikad problema sa njima, a još i koristim DVD-RAM za Backupe tak da, LG forever...
Klinac oće DX10 pa ak bas moram stavit to sranje od Viste onda bu išla 64-bitna pa mi je količina rama dost bitna, a kučište, ma dobro bu i ovo slabije bitno da mi cijena ne probije limit i da naravno sve sam bliži Hardveraju