28.07.2008., 22:10
|
|
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Autor srale7
Nadam se da si sad shvatio, ako nisi, pitaj pa cemo objasnit..
|
Hvala shvatio sam. 
Hvala za preporuku zvučne. Ne želim se nikome hvaliti sa njom i s time koliko sam ju platio nego mi je bitno da dobijem što bolji zvuk.
Citiraj:
Autor newalss
Priznam samo usb zvučnu pa sam takve i gledao. Možda je kod PCI bolja siruacija. Nevjerojatno mi je da je na tržištu praktičkio crna rupa na području "zvučna za stereo slušanje bez điđa miđa". Pa da to neko napravi za nekih, recimo, 800-900 kn taj bi pobrao dobrog vrhnja. Ne treba mi 5.1, ne treba milijun preampa, ne treba mi eax i ostale skraćenice, treba mi zvuk. Vjerujem da nisam jedini.
Ali pošto toga očito nema (barem ja ne mogu pronaći) ja sam se odlučio za e-mu 0202 usb. Stiže sutra-prekosutra. Znam, isto sranje od Creativa samo s malo manje đinđa ali šta ćeš, takvo vrijeme. Imao sam ju u ruci i djeluje plastično, klimavo, s trajem-jedan dan-duže od garancije naljepnicom na sebi. Ukratko, ničim se ne razlikuje od ostalih konkurenata po tom pitanju.
Zvukovno je mala razlika između 0202 i 0404. Više je razlika u dodatnim opcijama. 0404 ima fantomsko napajanje za mikrofone i nešto više kontrola tako da možeš uštediti 500 kn.
|
USB zvučne me baš nisu nikad zaokupljale više volim kada je sve u kanti nego kada je sve razbacano jedino bih ih kupio ako bi jako odskakale.
|