View Single Post
Staro 28.07.2008., 17:39   #778
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
Pa ako nisi stigo dalje od prve utrke nepričaj gluposti, Razlika se najviše vidi kad u 24 lamansu napreduješ kroz klase, znači gt2,gt1,lmp2 i lmp1
A stvarno imaš Zlatnu lančinu Ja sam prvu trku davno prešao, i prošao sam La-Mans prema tome imam iskustva sa GRIDom
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
ja sam igrao igricu i došao sam dosta daleko(na joysticku) onda sam poceo igrat na volan i igra jednostavno suxa naspram LFS-a i Rfactora....
I da ja sam se vozio 400kmh i zavrsio u stupu, zatim sam pao sa kreveta...
To što nema LFS grafiku kao GRID neznači da je lošiji , slažem se sa techom
Citiraj:
Autor Crohr Pregled postova
Ironija iliti prenesno značenje, nerazumljivo nekima, poradite na inteligenciji.
I NIKAD mi više nemoj reći da ne govorim Hrvatski.

Ti iz Zaboka, ne mudruj previše i nemoj govoriti protiv svog roda.
To da ti ne razumiješ puke su gluposti stari.
Nemoj trabunjati bezveze.

Da, i Bug je uvijek spreman na izazov, samo mi vi nekaj štekate...
Sigurno si iz BiH kad govoriš tako za svoju obranu (NHF ). BUG je spreman za izazov, ali često nema dobro hlađenje
Citiraj:
Ovaj post otkriva par stvari...to da si totalno neozbiljan i garant si jedan od najvecih hrvata sa zlatnim lancicem oko vrata i mercedesom(NHF)
Problem je u tome kaj je na bugu 98% klincadije kojima je bug i enter svetinja...sada dosta ot-a
E da vidim da te jebu gradovi...kaj nije baja 1 u splitu?
EOD
Baja je u vrijeme nastanka posta bio u Zagrebu (inače super ra , ne ulizivam se ) i još je samo niti godinu dana u STu, tako da sam pojsanio neke stvari. ;islim da Crohr nije skužio
Citiraj:
Još jedna usrana "simulacija aka arkada" u kojoj cu se sa 300kmh srokat u zid i dalje radit hot lapove....držim se ja Rfactora i F1 08 moda...
Nećeš, nego ćeš dobt aerodinamičniji bolid.

Ja ovaj tjedan imam Real F1 mod
Baja 001 je offline   Reply With Quote