Citiraj:
Autor Lucius
Pogledao novog Batmana The Dark knight, predobar film. Stvarno ne pretjeruju ovi kriticari kada govore da je film odlican. Joker je prezakon, zasjenio je sve u filmu, svaka cast Ledgeru, zasluzuje posthmani oscar!
|
U svakom slučaju  ,to je najmanje što se može učinit za tako dobrog glumca, neznam kad sam zadnji put gledao tak dobru glumu
Citiraj:
Autor Fleks
Koja scena kad je joker obuce u minjaka i dize bolnicu u zrak. Ja sam skoro umro od smjeha  
|
To je bilo predobro,makar nije loš ni trik sa olovkom
Citiraj:
Autor McG
Hod tek, a mljackanje.  Navodno se Ledger sam žešće pripremal da čim bolje "skine" lik Jokera, a po raznim člancima vezanim uz film oni koji su glumili s njim govore da takvu transformaciju za jedan lik još nisu vidjeli.
Nije čak ni maril previše da se (poput ostalih) na setu dugo priprema i ponavlja za određene scene, ali kad je stupil u kadar - priuštil im je čisti šou. 
|
Da to sam čitao,transormirao se totalno u ulogu da je na kraju trebao psihijatarsko lječenje i te neke tretmane,mislim da je tak nešt bilo,da nije bio svoj za vrijeme a čak i nakon snimanja
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Meni su ipak prvi i drugi, a posebice drugi Batman Tima Burtona nenadjebivi.
|
Ajd da se još osvrnem i na ovom. Nakon ovog Batmana doslovno ovi od Tim Burtona(Mada je u svakom slučaju on za mene car i jedan od boljih redatelja) koda gledam one stare 1960tih.Sve ono kruži pozitivna energija svi ko neki napušeni hipiji i znaš da će bit sretan kraj i da će batman pobjedit,dok u novom batmanu to se uopće nije znalo jer su bili totalno nemoćni.
Citiraj:
Autor fanATIk
Pretpostavljam da su po tvom i Star Warsi trebali bit odglumljeni na nekom izmišljenom jeziku. Zbog autentičnosti. 
|
Pa jel nije bilo više jezika osim engleskog u Star Warsu da bude autentično 
Neki su taj 10 000BC očekivali ko dokumentarac ali on je film i takav film treba bit na engleskom. Ima hrpa dokumentaraca kako praljudi love mamute i nešt brbljaju sebi u bradu  -->
Citiraj:
Autor McG
Istina, makar su on i Christian Bale odlični glumci, ipak je Ledger/Joker glavni glumac, tj. taj koji "nosi" cijeli film. Kad sam drugi put gledal film, s vremena na vrijeme sam se osrvnul i pogledal ljude oko sebe, čisto da vidim reakcije i kak sam napisal u postu na prethodnoj stranici - masa njih je gledala film tek-tolko, neki možda nisu ni skužili pol toga, tak da njima ni Ledger ni Bale sa svojom odličnom glumom ništ ne znače.
Pogledali su film radi toga jer je najavljivan kao ljetni hit, radi toga jer budu ga "svi" gledali po do it or die principu ili radi ocjene na IMDBu. 
|
Evo došli sad iz kina a šta reći odličan,i Bale je bio super,ali ono što je meni najsmiješnije bilo je Batmanov glas  Tu sam krepavao,ono teška upala grla,mislim da u Begins nije bio toliko dubok glas
Citiraj:
Autor greenfly
Pogledao Ruins,,meni je OK , ne slažem se sa Lihtom koji kaže da ga treba izbjegavat u širokom luku
Pogledao Silent Hill , isto OK film za pogledati
Naravno tko voli takve filmove...
|
De mi malo objasni di je tebi ruins ok film
Citiraj:
Autor Lucius
Pogledao novog Batmana The Dark knight, predobar film. Stvarno ne pretjeruju ovi kriticari kada govore da je film odlican. Joker je prezakon, zasjenio je sve u filmu, svaka cast Ledgeru, zasluzuje posthmani oscar!
|
U svakom slučaju  ,to je najmanje što se može učinit za tako dobrog glumca, neznam kad sam zadnji put gledao tak dobru glumu
Citiraj:
Autor Fleks
Koja scena kad je joker obuce u minjaka i dize bolnicu u zrak. Ja sam skoro umro od smjeha  
|
To je bilo predobro,makar nije loš ni trik sa olovkom
Citiraj:
Autor McG
Hod tek, a mljackanje.  Navodno se Ledger sam žešće pripremal da čim bolje "skine" lik Jokera, a po raznim člancima vezanim uz film oni koji su glumili s njim govore da takvu transformaciju za jedan lik još nisu vidjeli.
Nije čak ni maril previše da se (poput ostalih) na setu dugo priprema i ponavlja za određene scene, ali kad je stupil u kadar - priuštil im je čisti šou. 
|
Da to sam čitao,transormirao se totalno u ulogu da je na kraju trebao psihijatarsko lječenje i te neke tretmane,mislim da je tak nešt bilo,da nije bio svoj za vrijeme a čak i nakon snimanja
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Meni su ipak prvi i drugi, a posebice drugi Batman Tima Burtona nenadjebivi.
|
Ajd da se još osvrnem i na ovom. Nakon ovog Batmana doslovno ovi od Tim Burtona(Mada je u svakom slučaju on za mene car i jedan od boljih redatelja) koda gledam one stare 1960tih.Sve ono kruži pozitivna energija svi ko neki napušeni hipiji i znaš da će bit sretan kraj i da će batman pobjedit,dok u novom batmanu to se uopće nije znalo jer su bili totalno nemoćni.
Citiraj:
Autor fanATIk
Pretpostavljam da su po tvom i Star Warsi trebali bit odglumljeni na nekom izmišljenom jeziku. Zbog autentičnosti. 
|
Pa jel nije bilo više jezika osim engleskog u Star Warsu da bude autentično 
Neki su taj 10 000BC očekivali ko dokumentarac ali on je film i takav film treba bit na engleskom. Ima hrpa dokumentaraca kako praljudi love mamute i nešt brbljaju sebi u bradu 
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
|