ja sam svoje misljenje rekao na pocetku stranice sto se tice "realnosti" damagea i fizike, ali nije mi jasno zasto svi pljujete po igri? Ja sam zagrizeni ljubitelj voznji, kako arkadnih, tako i simulacija (njih ipak vise, jel), i odigrao sam na tone voznji i to neke po nekoliko puta, npr GT3, i stvarno u mojoj, bez ikakve skromnosti, bogatoj poijesti igranja "voznji", ova igra zauzima sasvim solidno mjesto, pa i vise od toga. Nema realnost GTR-a, ili cak GT-a, nema osjecaj brzine Burnouta i sl., ali ako se igra sa jedinim pravim pogledom, onim iz kabine (kaige), pruza prokleto dobar osjecaj klaustrofobije, brzine, dozivljaja "pack racinga", a o sudarima i raznim udarcima da ne govorim. Naravno, za potpuni dozivljaj su jos potrebne skvalitetne slusalice i dobar joypad sa rumbleom, ili jos bolje volan. Eto, ja imam to sve (nemam volan, joypad "samo"), i kao sto rekoh, osjecaj je, po meni nenadmasiv doasad u ijednoj igri koju sam igrao, zato, svi koji pljujete, slusalice na glavu, joypad/volan sa rumleom/FF-om u ruke, u igri tezinu minimalno na serious, iskljuciti sve asistencije, i lockati view na head camera, i tek nakon toga mozete donositi sud o igri. Inace vam ne vrijedi

.
EDIT:
GRiD mozda nije najbolji simulator voznje, ali je jedan od najboljih simulatora utrkivanja