Ama ljudi kako ne shvatate da je do memorije a ne do Windowsa, nece ni da ucita Windowse do kraja kada stavim default latencije, nekad nece ni da POSTa... Najnoviji SP daje podrsku za sve, pa i za USB2.0. Stvarno nemam nikakvih problema koji se doticu samog OS-a, belive it or not

E ovako, danas sam, odmoran i skoncentrisan, uspio natjerati da radi u Dual Channel, ali pazi sad, na 3-5-5-9 latencijama... bilo koji broj nize rezultira u zastopavanju, cak i na 2.9v dodjeljenih memoriji

Dakle, 2x512MB Dual Channel zasad bez problema pod Win98SE. Preko noci cu ga PRIME-ovat, da vidim da li je dovoljno stabilan...
Procesor sam nagurao na 2500MHz (12,5x200, mnozitelj ne ide vise od ovog), pod 1.75V. Zalman sve to hladi na max. brzini, temp. 40-42 °C citano iz BIOS-a

Isus, procitao sam taj post jos prije, i sve sto mogu reci je da je zalosno...
Radeonku nisam klokao, samo je modana, a rezultat u 3dmarku 2001 na default postavkama je 17.450 ... ajde, barem to radi kako treba
Sutra idem do firme da vidim imaju li kakve memorije, ali po ovom najnovijem cjeniku imaju samo 512mb module od A-data PC2700, tj PC333... Nisam bas upoznat s njom, mozda vi znate vise??
I ne vjerujem da je do Epoxa, vec do ovih 512MB modula ... Sto se tray-a tice, koja kriza, covjece, kako mozes zivit s pogledom na taj kaos... :clap: : baad : : nono : : bonker :