Po zakonu, da, dobit ces. Sto se tice trgovina koje ce ti to dati je jedino hgspot taj koji radi takve stvari da sam ziher, ostali nisu bas najsusretljiviji.
Sva sreca pa sam samo od hg-a i vemila tako nesto ikada morao trazit da nije bilo fizickog ostecenja i nikad prevelikih problema. Naravno, pojavi se tako 3 puta u 3 mjeseca, cisto sumnjam da ce ti ikad garancija biti prihvacena nakon toga
@gilbert... links posluje dosta van zakona o potrosacima i njihova praksa i praksa vecine drugih trgovina je jedno, zakon drugo. Probaj potraziti po zakonu (ja sam sada trenutno ljen, neki film s clint eastwoodom je na tv) i vidjet ces da se nigdje ne spominje rijec slicno, a to je iz vrlo jednostavnog razloga, "slicno" se ne moze dovoljno jasno definirat
udruga potrosac ne moze pomoci nikako, to je hrpa penzica koji nemaju pametnijeg posla nego pametovat, a u principu ni ne poznaju zakon tako dobro kako misle, ali inspektorat i sud mogu pomoci, ali tu treba bit onda spreman cekat i dosta dugo. Naravno nikome to nije u interesu, kupac je bez svojeg proizvoda i novaca, dok bi trgovci platili masno, pa ce ipak prije vratiti novac.