View Single Post
Staro 26.07.2008., 21:51   #751
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Meni je igra kao igra super, te iako ima dosta nedostataka u odnosu na TOCA-u, bilokoju od WTC-a nadalje, ima isto tako i prednosti, ali se vrlo lako uziviti u igru, no ono sto mene nije bas previse impresioniralo, a upravo ono sto najvise hvale, jest model ostecenja. Nerealan je u oba ekstrema. (pricam o vizualnom, o mehanickom da i ne pricam, ali to im nije ni bila namjera napraviti vrhunski jer bi tada bilo i odlaska u boxove). Dakle, s jedne strane zna biti pretjerano nerealan tj da recimo plastika farova bude izdeformirana kako u stvarnosti moze smao sanjati, tj puknula bi pri minimalnom kontaktu a ne se zguzvala kao hrpa papira, a s druge strane imamo pak nedovoljno ostecenje - primjer: jucer sam vozio onu stazu u Japanu, ne mogu se sjetiti kako se zove - ona bas trkaca staza, vrlo kratka, i u jednoj od dvije sikane na toj stazi sam se malo previse zanio, izletio, okrenuo, odletio u zrak, sletio na krov, i jos se par puta okrenuo, i iako je dozivljaj bio genijalan (igram uvijek sa sluskama do max, bez ikakvih asistencija i sa lockanim pogledom iz kabine), kada sam ukljucio instant replay da vidim sto sam uinio od jadnog auta, primjetio sam da krov nije bio NIMALO deformiran, pa cak ni izgreban, makar sam sletio nakon skoka drito na krov i jos se jednom ili dvapt okrenuo na njega prilikom prevrtanja. Ubrzo mi se dogodila slicna situacija na istoj stazi ali u onom zavoju koji ide desno i u uspon, i opet isto. Poprilicno razocaravajuce. Ista stvar vrijedi i za spoiler - jos mi se nijedan nije otkinuo, iako sam napravio totalku od auta vise puta prevrcuci se na sve moguce nacine, namjerno ili nenamjerno.
ABuser je offline   Reply With Quote