Denzil - koristan kao i uvijek

Hvala na puuuno lijepih slikica i rezultata. Ajd samo poviri napajanje još jednom, pa napiši koji je model, tj kolko W

Makar vidim da neki tu već guraju 4870-icu na Chieftecu od 400W i sl.
Btw, kaj se tiče onog jednog heatsinka na memoriji, ja imam isti problem na svojoj trenutnoj X1950 i to sam riješio tak da sam pomaknuo HS za cca 1mm dalje od pipe. Tih 1mm neće ubit memoriju, a nisam morao ništa pigat ni rezat

Ionako se GDDR5 manje grije od GDDR3 pa fakat ne bi trebao biti problem (pretpostavljam ovo za grijanje memorije, s obzirom da kartica troši manje struje kad ju se pikne na isti GPU clock kao i 4850, kak sam negdje čitao).
Ja svoju 4870-icu u ponedjeljak naručujem, pa valjda u utorak krećem s testiranjem. Imam S1, 120mm vent, turbo modul, i namjeravam još napraviti neke ludorije i kombinacije sa rastavljenim stock coolerom i S1

Sad čekam odgovor od frenda u vezi infrared termometra, ak ga ima onda očekujte recenziju na cca 5 strana LOL!

EDIT: Dobil bum termometar, al tek iza 15.8. jer su na godišnjem :P Tak da bu opsežno mjerenje moralo čekati

A baš sam mislio to delat sad prek ljeta dok nema nekaj pametno za delat.. Niš, moral bum se igrat