View Single Post
Staro 26.07.2008., 19:34   #110
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor IcoBA Pregled postova
Moze se i legalno kreknut
Just kidding
Engo ja sam isprobao 32&64 bit verziju 2008 i usporedio ga s 32&64 bitnom Vistom. Cak i kad mu nabacim Sidebar, opet fino radi. Ubacio sam jedan mali gadget za Sidebar 'All CPU Meter' i mogu reci da doista manje vuce RAM-a nego Vista. Kod mene je to za 100-200 MB RAM-a manje nego sto Vista povuce. Sto se CPU tice, nema neke razlike, a i sama instalacija nesto manje zauzima mjesta na disku nego sto je slucaj s Vistom. Sve u svemu, donio je mnogo poboljsanja u odnosu na svog prethodnika Win2003, i ovaj se cak moze vise porediti sa Vistom nego sto su to mogli XP & 2003, jer je 2003 bio dosta tada ograniceniji. Ah da, imao sam i njega. Imam sve Windowse od 3.1 do Home Servera koji cu sad da obrisem, kilu Linux-a i Mac OS X 10.5.2
Što se mene tiče RAM sam bio sinoć navukao na 8xx MB u Winsima. Windows je radio jednako brzo kao i sa 300MB. Na Visti (koja mi je jako draga) ide malo sporije, i nekada se dogodi freez. Server za sada ima dobru kompatibilnost i tweakan je jako dobar. Ako nekome treba kakvo objašnjenja ►PM me.
Inače sav software radi, i nisam primjetio da ima onoliko nekompatibilnosti kao Server 2k3. Isto tako sam boot max odvrti ona 3 prolaza i to je cijeli sistem dignut. Bench je malo brži, vjerovatno bi još bio bolji da se max potvika za performanse.

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Baja 001 je offline   Reply With Quote