View Single Post
Staro 26.07.2008., 12:39   #754
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Malo back on topic.

Hgspot
- otisla mema ddr1 hynix 1gb, kupljena prije godinu i par mjeseci i placena 800 i nesto kuna. Pod garancijom josh godinu i pol negdje.

Odnesem na reklamaciju 21.6., zovu me danas (35 dana) jer je trebalo ici na testiranje u zg na centralu, mada je zaposleni sam testirao memu doma dan nakon sta sam odnio na reklamaciju i potvrdio mi da je mema "izdahnula".
Uglavnom, vele da nema vishe takve meme i da mi nude kingston neki model koji vrijedi oko 300 kn, ili neku robu u toj vrijednosti - ja rekao da cu im se javiti.

Ima netko slicna iskustva s hgspotom? Po kojoj logici su sad oni meni dali pravo na 300kn druge robe kad sam platio 800? Jer toliko vrijedi taj kingston (kojeg ni nema na njihovom online shopu)?
Meni realno vishe tih 1gb netreba, a i imao sam losih iskustva na nf4 ploci na kojoj su mi radili samo kingmax i taj hynix perfektno - transcend recimo nije prolazio.

Ukratko koje su mi opcije? Mogu traziti povrat novaca koliko sam platio memu, posto vishe takvu istu nemogu dobiti? Ili moram uzeti taj neki kingston?

Hvala unaprijed svima koji ce odgovorit a imali su iskustva s hgspot reklamacijama
Pippincro je offline   Reply With Quote