26.07.2008., 03:58
|
|
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
PC Ekspert - umišljeni overclockeri
Ljudi, ako imate ikakvih pitanja vezanih za overclocking ili sl. NEMOJTE pitati ekipu na PCEkspert forumu!
Ja sam nažalost tamo pokrenuo topic vezan uz moj problem kod overclockiranja. Prvo što sam dobio je bilo da neka pročitam njihov sticky topic sa uputama koji mi je puno pomogao (a pročitao sam ga nekoliko puta i prije toga), ali ipak nisam uspio riješiti problem. A drugo što sam dobio je bio ban sa foruma jer sam se USUDIO pitati nešto i očigledno time povrijedio BLAŽENU gospodu!
Poslje sam malo pregledavao njihov forum i primjetio da je to vrlo česta praksa; kad god netko nešto pita, jedino što dobiju je link na taj sticky topic i pokoju posprdnu rijeć, jer zamislite, usudio se oglasiti netko tko se baš i ne kuži u overclocking. A po novome se za takakv "grijeh" dobiva i ban sa foruma!
Ja sam admin na jednom drugom forumu i ako se tako nešto dogodi na našem foumu, da netko od nas koji nešto više znamo, odkanta nekog početnika ili kolegu, samo zato jer se usudio nešto pitati i zatražiti dio našeg znanja, to će biti zadnji put da će me taj forum vidjeti. Jer ako nešto ne podnosim, to je sebičnos i umišljenost, a na to nitko nema pravo, bez obzira što zna i koliko mu je trebalo da sakupi to znanje!
A gospoda sa Pc "Ekspert" foruma neka i dalje uživaju u svom "čistom" forumu, punom zaključanih tema i neka samo uživaju i dalje u svojoj "slavi", kakva god ona bila..... Samo se nadam da će jednom i oni doći u situaciju da će trebati dio nečijeg znanja, te da će završiti isto kao i ja!
I još jednom...ljudi, klonite ih se!
|
Overclocking: I know that it's killing me and it’s poisoning the best in me. 
|
|
|