ja imam philips crt 72cm 100hz pixel+2 i dojmovi su mi podjeljeni od igre do igre. Recimo igre Call of duty4 assassins creed i pes2008 bi definitivno puno bolje izgledale na nečemu veće rezolucije ali neke igre izgledaju fenomenalno i na crt mrcini npr. gta4, gt5 prologue, motorstorm, heavenly sword, virtual fighter5. Općenito bi se moglo reći da zbog male rezolucije pate mali objekti na ekranu, ali veliku važnost je u tome koliko su se sami tvorci igre pobrinuli da igra izgleda dobro na pal rezoluciji. Naprimjer Call of duty 3 na crt-u izgleda puno bolje nego call of duty 4 i tu je onda očito ključan sam engine igre tj koliko je optimiziran za prikaz na malim rezolucijama. Ipak uglavnom je pravilo čim su objekti u igri veći ili bliži (recimo animacije sa dijalozima likova u igri) prikaz je bolji nego na dosta lcd-a u punoj hd rezoluciji (naprimjer kad sam imao asusov monitor pw201 dakle jedan od boljih lcd monitora preko komponentnog kabla sam ga spojio na plejku i puknuo hd rezoluciju haevenly sword i virtual fighter 5 bez sumnje igledaju bolje na crt-u i pored velike razlike u rezoluciji). Lcd-ima je još uvjek velika boljka prikaz crne boje i tamnijih tonova općenito. Doduše asus pw201 i lcd televizori nisu ista stvar (najveći problem nativna rezolucija monitora 1680x1050 koju plejka ne podržava) i stvari vjerovatno izgledaju prilično drugačije na nekoj novoj sony bravijici ili sličnom