Osobno mislim da je to bikovo govance....
Kao prvo uvodenjem Bologne jednostavno su shebali sve koji rade a imaju potencijala zavrsiti nesto i zele naravno (jer je nemoguce imati stalan posao i istovremeno polagati ispite i zavrsavati godine)
A onda drugo na izbor ti ostane ovo.. sramota
Evo konkretan primjer, zavrsio sam gradevinu, nazalost uvjeti mi nisu bili da mogu onako lagano potrositi 5god. na studiranje bez nekakvih samostalnih primanja stoga sam poceo raditi (naravno nisam niti znao sto bi upisao, gradevinu hvala vise nebi) e sada kada i bi mozda nesto o svoj trosak i pokusao je doslovno nemoguce...
Imao sam u planu upisati TVZ, na FER-u nemam sto traziti i ova skola od 30 000 kuna godisnje.. sto mi drugo preostaje?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12