e da i ja nešto napišem u vezi toga...ja sam na VERNu,smjer POINT(informatika) i sad...plaćam također 30k godinu što je puno,to je! ja na kraju srednje nisam ni znao za vern i stari mi je to bio predložio,kad sam pogledao cijenu,sumljao sam u cijenu kao i svi ostali...na neuspjeha na prijemnim na drugim tehnički fakultetima,ipak sam se odlučio za ovaj jer mi je jedino to preostalo ali nisam baš bio presretan jer mi ta cijena stalno stoji nad glavom...i vidim da je dosta ljudi misli negativno o privatnim fakultetima što ja mislim da je danas normalno ali nije pravilno jer kako možeš pričat o nekom fakultetu ako nisi studirao na njemu?!?!? to meni nema logike---Router veli da samim svojim dolascima si riješio već pola ispita.to nije istina..ti da bi izašao na ispit moraš imat dolaznost 80% s tim da dolaznost bilježi na svakom predmetu...mogu još puno toga pisat pa ako vaš još šta samo pitajte...i još samo nešto,prosjek godina studiranja u HR je 6 godina pa si malo izračunajte koliko love u tom periodu potrošite i onda dođete na zaključak da privatni i nisu baš toliko skupi