View Single Post
Staro 09.05.2004., 13:33   #12
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by emirc
Sto se Win98SE tice, snimio sam sebi onaj najnoviji Unofficial SP, tako da izmedju mnogobrojnih tweakova ispravlja i problem sa max. prepoznavanjem do 512MB RAM. Na WinXP prelazim tek kad izadje SP2.

Latencije memorije su 2.5,3,3,7 dakle defaultno ocitavanje BIOSa po SPD memorije.
Sutra cu malo jos pogledati sve ovo, probat rijesiti problem najnovijim BIOSom, pa eto drzite mi fige...
Znam za Kingmax, katastrofa su ovi moduli od 512MB i da sam barem prije to saznao, za razliku od 256 modula.
Nadam se da cu ih uspjeti zamjeniti uskoro, jer ovima iz firme je nestalo bilo kakvih 512MB modula...
Peace!
512MB Kingmax? Ha, ha, ha, ha, ha, to je takvo smeće, kakvo ne prostoji.
Imaš pod ostalo topic koji se zove "Hardware i firma koji su me raspizdili" tam pročitaj moje iskustvo s tom memorijom.
nemoj se zajebavat s Win 98 jer koliko god taj neoficijleni SP podržavao više memorije sve je to upitno jer on ne podržavaju USB 2.0 i neznam koliko vole brze kompove

Kaj se tiče WIN XP SP2 to če se još čekati jedno duže vrijeme, a kaj s etiče skidanja hotfixeva to jedino služi tome da ti sjebe komp. Svaki hotfix ti otvori barem dve nove rupe.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote