Citiraj:
Autor pingmachine
ali to NIJE defektan monitor - savršeno je ispravan.
|
mislis? isto tako ni maticna ploca s775 kojoj je slomljen 1 pin koji se u principu za nista iole vitalno ne korisni nije defektna jer na njoj sve radi.
ili automobil kojem je slomljen unutarnji retrovizor takoder nije fefektan dok ga ti mozes rukom podesiti na poziciju koju zelis, ali nije moguce prebacivanje putem "tipke" dan/noc jer je doticna puknuta.
molim te ne kvocaj gluposti. Monitor koji se tek isporucuje kupcu ima da bude savrseno u redu i nema se tu nitko zaliti na to da kupac nije htio preuzeti robu, jer je ona u trgovini s nekakvim defektom. Politika za mrtvace vrijedi ako se oni pojave nakon preuzimanja (ili ako je netko dovoljno naivan da preuzme takav monitor sam... mada se vani ako nista drugo rma priznaje ukoliko se bilo sta ovakvo ustanovi unutar nekoliko dana od kupovine, ali kad mi zivimo u banana drzavi, nek nam tako i bude.)
@mar.. e stari moj, iskreno preporucujem detaljnu provjeru apsolutno svakog hardwareskog djela koji preuzimas jer zbilja vise ne znas sta sve cak krivo moze biti (2 primjera od gore su iz stvarnog zivota, jedan uvazen, drugi nije, al kao sto rekoh, u banana drzavi zivimo pa eto)