View Single Post
Staro 25.07.2008., 00:01   #26
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
nema potrebe, hvala na ponudi (iako platio bih ti cugicu neovisno o serveru da se sretnemo). sad su ferije i nema me u rijeci (tu živim samo kad je faks). počeo sam cjelokupni kompjuterski sistem rješavat na malo drugačiji način , server ću idući tjedan dignut do kraja (sad sam na krku pa kad budem išao u ri po stvari uzet ću i cd sa driverima od sata kontrolera kojeg sam naravno zaboravio u prvpm navratu) i kanim svih 5 diskova roknut u server, riješit autologin i zaboravit na tu mašinu.
glavni komp kanim palit samo kad zatreba nešto veće, tipa skeniranje, snimanje sa tv ili sat kartice, nešto enkodirat itd, a za all time komp (surfanje, muzika, filmići, torrenti...) sam u fazi nabave onog malog intel atom kompa, našao sam sve dijelove samo čekam da se vratim doma i krenem kupovat, sve skupa će me doć oko 1500 kn za mini itx sistemčić, a ako ne bude bio u stanju vrtit 720p filmove, tu je uvijek ova peć od pentiuma. ali morat ću prije ili kasnije naučit radit sa server windowsima jer će mi to bit u opisu posla, samo mi se još ne žuri,a ljeto nije pravo vrijeme za to , osobito kad živiš 3 minute od plaže.
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote