View Single Post
Staro 24.07.2008., 19:15   #229
leo4
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Preporuka.
Ova kartica me zaintrigirala, obzirom da je u BUG-u dobila dobre ocijene a vidim da ju i ti preporučaš. Naime uskoro (Septembar) B.net do nas dovodi digitalni signal. Ne bi bilo viška imati još jedan Tv (preko te kartice na Pc-iu) kao „rezervu“ kad je doma "gužva". Obzirom da signal dolazi po kablu sigurno je onda i signal dobar. Zanimale bi me mogućnosti snimanja programa jer bih u tom slučaju PC koristio kao recorder!
Da dodam pitanje. Može li se preko te kartice loviti i kabelski signal ili ne. Sjećam se da sam na staroj analognoj kod prije skeniranja kanala morao odrediti dali je signal antenski ili kabelski. Nadam se da je tako i sa ovom. Zanimala bi me osobna konkretna iskustva! Možda je pitanje glupo ali se ja držim one da nema glupih pitanja, mogu samo odgovori biti glupi!-->
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Kupio Avermedia Hybrid Super 007: http://www.avermedia.com/avertv/Prod...Id=16&device=1, i nakon što sam uspio u jednom danu kupiti čak dvije pokvarene antene u našim trgovačkim centrima, spojio sam je sa 10g starom njemačkom Tehnisat polu potrganom sobnom antenom, i hvatam HRT2 HD kroz zid i susjednu zgradu (na drugom sam katu, prozor gleda u park a antena drito u moj zid i cijelu zgradu preko puta). Antena gleda u smjeru Sljemenu i signal je odličan, slika još bolja. Nema zastajkivanja u prikazu ni u zvuku kad koristim Cyberlinkov H.264 decoder, sa defaultnim Avermediinim slika ponekad "zaštuca". Kartica HD hvata i sa origigi softwareom i sa DVBViewerom.
Osim solidnih mogućnosti, uz tv karticu dolazi i solidan daljinac koji nije ravan punokrvnim no daleko je od onih umanjenih. Uz karticu ne dolazi antena.
Preporuka.
Ova kartica me zaintrigirala, obzirom da je u BUG-u dobila dobre ocijene a vidim da ju i ti preporučaš. Naime uskoro (Septembar) B.net do nas dovodi digitalni signal. Ne bi bilo viška imati još jedan Tv (preko te kartice na Pc-iu) kao „rezervu“ kad je doma "gužva". Obzirom da signal dolazi po kablu sigurno je onda i signal dobar. Zanimale bi me mogućnosti snimanja programa jer bih u tom slučaju PC koristio kao recorder!
Da dodam pitanje. Može li se preko te kartice loviti i kabelski signal ili ne. Sjećam se da sam na staroj analognoj kod prije skeniranja kanala morao odrediti dali je signal antenski ili kabelski. Nadam se da je tako i sa ovom. Zanimala bi me osobna konkretna iskustva! Možda je pitanje glupo ali se ja držim one da nema glupih pitanja, mogu samo odgovori biti glupi!

Zadnje izmijenjeno od: leo4. 25.07.2008. u 07:17.
leo4 je offline   Reply With Quote