ne uopce nije tak, gle, joj potrgal se budem dok objasnjavam, gle mogu u nazivu pisati svakojaki podaci to me uopce nesmeta lako to obrisati, ja ocu da od svih njih ostane samo naziv pjesme, a naziv pjesme je uvijek napisan on kak mi nepase, preveise razmaka izmedju rijeci, rijeci nisu napisane da svaka pocne velikim slovom a da su ostale malim, da u nazivu nema apostrofa, da rijeci koje je dijelil apostrof budeju spojene, ajd da probam opet objasnim al malo detaljnije
ovakav naziv pjesme ja imam kad ga je neki idiot tak uredil
ThAtS ThE WaY It Is
tH4t's_tH3_w3y_1t_1s
onda imam svakave situacije s nepoznatim simbolima, i ko si ga zna kakave sve gluposti smisljaju, pa ti meni reci kak da ja recimo ood ovog zadnjeg primjera napravim automatski da se pretvori u ovo: Thats The Way It Is
imajuci na umu da skoro svaka pjesma je drukcije formatiran naziv i da se svaka drukcije zove, zakljucak jednostavnije mi je radit rucno
a sad JOS JEDANPUT NAPOMINJEM
OVAJ THREAD SAM OTOVORIL DA RIJESIM PROBLEM S EXPLOREROM A NE S SVOJIM NACINOM ORGANIZACIJE, MOJ NACIN ORGANIZACIJE JE S RAZLOGOM TAKAV, DAKLE MOZETE MI POMOCI RIJESITI PROBLEM S EXPLOREROM ILI MI MISLITE NASTAVITI POPOVATI O ORGANIZACIJI, HVALA
ispricavam se na caps lock al neke stvari sam moral istaknuti da se zna gde je problem koji se treba rijesiti, a ne ici OT