ma to ja s razlogom, jer mi prije dok sam isprobaval na automatiziran nacin nikad nije bilo po volji sredeno, nek sam moral opet rucno prepravaljati pa mi je to tak ostalo u navici
ovak izgleda title tag kad nabavim muziku:
Thats the way it is
thats the way it is
THATS THE WAY IT IS
THAT'S THE WAY IT IS (i ostali gore navedeni oblici kombinirani s apostrofom)
01 - Thats The Way It Is (i ostali slicni oblici kombinirani s ovim gore navednim)
CELINE DION - 01 - Thats The Way It Is
itd uglavnom sve zivo mi nabacaju u title tag, i ime izvodjaca, i albuma i pjeseme, i track number, onda lose ga formatiraju, ponekad i svakojake znakove vidim, itd a ja ocu jednostavno da bude svaka rijes s velikim slovom, jedan razmak izmedju rijeci, da u title imam samo naziv pjesme i to pravilo napisan al bez apostrofa tj da izgleda ovak evo primjera:
Thats The Way It Is
al dobro nije vazno mene muci zake nemrem videti u exploreru tagove hmm?
Citiraj:
Autor morph
Recimo da ti je naziv filea: Izvodjac - ime pjesme.mp3
I imas recimo par stotina takvih pjesama. Postoje programi koji ce pomocu skripte automatski staviti "ime pjesme" u tag Title. Zar nije to puno jednostavnije i brze nego to rucno raditi?
|
je, al u postu iznad ovog sam napisal problem koji tu nastaje, zbog kojeg radim rucno

jer jednostavno mi u nazivu file ili vec u title tagu nije onak kak ja hocu, to je jako rijetka situacija u 90% slucajeva je da je onak kak ja necu