View Single Post
Staro 24.07.2008., 15:19   #138
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Moji uvijeti kod odabira automobila su slijedeci:
1. Financijske mogucnosti
2. Dizajn i oprema
3. Cijena odrzavanja i rez. dijelova

Uopce ne favoriziram niti jednu marku i iskreno boli me jedna stvar da li je francuz, njemac, japanac ili nesto trece.
Trenutno vozim Passata 2002 god. diezel. I iskreno auto mi se uopce ne svida. Auto apsolutno nikakvih kvarova i bugova nema, trosi malo i udoban je, ali nije to to radije bi jednoga Seat leona ili Peugeot 308.
Najbolji pokaz kvalitete pojedinog automobila po mojem misljenju su rodbina , susjedi i prijatelji koji posjeduju doticnog, a ne mediji.
Najbolji su mi oni: taj auto ne valja jer je u americi povuceno x,y primjeraka.
Bog te pita iz koje tvornice je dosao taj primjerak, a iz koje su oni koji se prodaju kod nas.
Marke koje zaobilazim u sirokom krugu bez obzira kakve modele imaju i po kojoj cijeni si Opel, Renault i Citroen. Do toga zakljucka sam dosao upravo promatrajuci okolinu.
Bratic je kupio novu xaru vozio i uzivao u njoj citavih cca 9 mj. kad mu je riknila mjenjacka kutija, biseri naravno nisu to uspjeli popraviti pa su mu ponudili C3 (koji je netom izasao u prodaju) plus neka njegova sitna nadoplata. C3 je vozio isto nekih 9 mj. i otisli mjenjacka kutija. Ponudili mu C4 za taj njegov C3 plus njegova sitna nadoplata. Taj C4 je vozio citavih 3 mjeseca i riknula mu je klima, u servisu su mu rekli da mora mijenjati sve dijelove klima uredaja i da to mora on platiti jer je kvar izazvan njegovom greskom. Uglavnom C4 je nekome uvalio i sad se voza u nekakvom hyundaji terencu.
Imam jos puno primjera sa tri nabrojene marke iz neposredne blizine.
Briga me sta drudi pricaju o njima kad sam se sam uvjerio u kvalitetu doticnih.
I btw bratic je teska seljacina (je mi bratic ali je i seljacina)
Audi45 je offline