Citiraj:
Autor žile
E moj prijatelju,stavio sam baš taj konkretan oglas da bi pokazao kako sam tuljan,a ne zato što sam naveo par postova niže kako bi ja crveni s-type :kafa:
Ali da,kada si već dotaknuo tu temu.5god?120000km?Prijatelju o čem mi pričamo?Ej,120000km u 5 god?Nemoj me tjerat da ti slikam i pokazujem satove od svoje astre 6 god stare i mazde iz 2005.,jer kod mene u kući se auti voze,što je svakako blagoslov da sam uvijek imao auto kad god sam htio,niti je bilo reda za ključ,niti me itko pitao za gorivo niti za kilometre.
Jel zbilja misliš da je to staro auto mom starom koji godišnje napravi između 65 i 70000?
|
prvo i osnovno nisam tebe nazval tuljanom,nego onu osobu koja iskamači tolke pare za auto koji je star 5 god. i ima tolko km kolko ima ,to u principu i nije tolko bitno.ovako type s ima 2400 ccm-190ks,kao novi troši oko 12l,budući da je star 5 god mašina je već razrađena i vjerojatno troši 2-3l više nego nova što ti je negdje oko 14-15l,sad ti meni reci dal se taj auto isplati,ja bi reko ne.isplati se jedino ak fakat nemaš problema s parama.što se tiče tvog oca zar mu nije interesu ak radi tolko km da auto manje troši pri čemu bar uštedi nekaj kuna.
kaj se tiče type s to je odličan auto al u današnje vrijeme se ne isplati makar imao i plinsku instalaciju.
ak očeš radit puno km kupi si recimo auto poput dacie mcv.platiš ga između 8000-10000 evra,udoban je,ok auto.otplatiš ga nakon 4-5 god,ne rokne te tolko po novčaniku.kad ti dosadi "gurneš ga u Savu" ili prodaš na dijelove.
jedina stvari kod nas "Balkanaca" je ta da auto mora bit što bijesniji,što skuplji zbog pokazivanja drugima.to je žalosno al takav je naš mentalitet.