View Single Post
Staro 23.07.2008., 23:56   #80
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Bas i nije , limarija je poznata po tome da auti tih godina su truli ako nisu pazeni , a sto se tice mekoce - bas i nije tak lose , vidjao sam neke poslije sudara i nista previse teatralno , cak je frenda parkirao gtija sa 100 u auto ispred sebe , bio je zguzvan naprijed ali u voznom stanju , promjena farova , haube i blatobrana za jedno prijepodne i opet deri navecer auto po gradu i rusi snove ekipi koja ima 30 puta skuplje aute ... jasno je i meni da nema cvrstocu nekog danasnjeg auta te klase , ali sumnjam da u jednom recimo c3 ili polu prodjes nesto bolje , iako su 300kg tezi , jer puno te kilaze ode na opremu , a haube su cak i krace , jedino mozda sto noviji auti nose tehnologiju sudara koja je otisla naprijed , tako da u gradnji primjenjuju one zone deformacije i slicno ... uglavnom , ne opterecujem se time , vozim auto u skaldu sa svojim mogucnostima i sretan sam jer mi svaki put izmami osmjeh u voznji jer je agilan i jednostavan ...

ps. moje misljenje o swiftu nije objektivno jer obozavam te autice , ali djelomicno to koliko zapravo se mehanicki bulletproof govori cinjenica sto ih se jos dosta kotrlja nasim ocajnim cestama ...
Stari onak svaka cast an entuzijazmu, al ono

Ajde ja cu sjest u smarta koj nema haubu ti u swifta i obojca se zaletimo, neznam 50 na sat i frontalni. Tebe ce rezat van sa karoserijom u djelovima, ja cu otvorit vrata, uzet kavicu i laganini pusit pljugu dok ce tebi uzimat otiske zubiju za indentifikaciju.

NHF, al danas auti su fakat, al fakat sigurni. Nisu idiot prof (ono 200 u zid), al ak si nekad u necemu imao sanse za prezivjet, imas danas u autu u svim klasama...
Fleks je offline