23.07.2008., 23:56
|
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Autor Router
Bas i nije , limarija je poznata po tome da auti tih godina su truli ako nisu pazeni , a sto se tice mekoce - bas i nije tak lose , vidjao sam neke poslije sudara i nista previse teatralno , cak je frenda parkirao gtija sa 100 u auto ispred sebe , bio je zguzvan naprijed ali u voznom stanju , promjena farova , haube i blatobrana za jedno prijepodne i opet deri navecer auto po gradu i rusi snove ekipi koja ima 30 puta skuplje aute ... jasno je i meni da nema cvrstocu nekog danasnjeg auta te klase , ali sumnjam da u jednom recimo c3 ili polu prodjes nesto bolje , iako su 300kg tezi , jer puno te kilaze ode na opremu , a haube su cak i krace , jedino mozda sto noviji auti nose tehnologiju sudara koja je otisla naprijed , tako da u gradnji primjenjuju one zone deformacije i slicno ... uglavnom , ne opterecujem se time , vozim auto u skaldu sa svojim mogucnostima i sretan sam jer mi svaki put izmami osmjeh u voznji jer je agilan i jednostavan ...
ps. moje misljenje o swiftu nije objektivno jer obozavam te autice , ali djelomicno to koliko zapravo se mehanicki bulletproof govori cinjenica sto ih se jos dosta kotrlja nasim ocajnim cestama ...
|
Stari onak svaka cast an entuzijazmu, al ono 
Ajde ja cu sjest u smarta koj nema haubu ti u swifta i obojca se zaletimo, neznam 50 na sat i frontalni. Tebe ce rezat van sa karoserijom u djelovima, ja cu otvorit vrata, uzet kavicu i laganini pusit pljugu dok ce tebi uzimat otiske zubiju za indentifikaciju.
NHF, al danas auti su fakat, al fakat sigurni. Nisu idiot prof (ono 200 u zid), al ak si nekad u necemu imao sanse za prezivjet, imas danas u autu u svim klasama...
|
|
|