Citiraj:
Autor Router
Postoje Auti i moj Suzuki Swift 1.3 GS ( 91. godiste i Gti look  ) , danasnji auti nemaju vise tu draz , sve nakrcano elektronikom i servom i izolacijom i ostalim pizdarijama , i onda ih vidjam okolo pored ceste i po servisima , a moja ljubav samo guta kilometre i podnosi moju tortutu i ne kvari se jer nema se sta pokvariti a opet po gradu vrlo mala kilaza i osrednja konjaza daju itekako pristojnu agilnost za popiti pamet ekipi sa golfekima i astrama koji su bili preskrti pa su si uzeli 1.4 jadnike  ... Ozbiljno sam navucen na Swifteke , tri su vec prosla kroz moje ruke , i sljedeci autek takodjer ce biti Swift ...
|
Samo se pazi da se ne bi zaletio nekam s tim Swiftom. Limarija je zaquratz, ako se to uopće može nazvat limom. Ko da je je karoserija od one alu folije za sendviče. Ptica se posere i ostane ti udubina.
@Fleks - RESPEKT za ovo napisano
Meni nema dražeg od uzet Citroena od starog ( navedena Xsara Picasso 2.0 HDi Exclusive ) i onda na Ljubljanskoj ili Zagreb - Krapina stat uz nekog tko sebe naziva facom ( vozi VW-a više klase ) i primit se prekidača za otvaranje retrovizora na struju. Par puta mu to napravim i sam pogled na njegovo "daosam40000€zaautoijatonemam" lice je neprocjenjivo