View Single Post
Staro 23.07.2008., 23:18   #73
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Kad ste vidli seljacinu u citreonu ?

Kad ste vidli seljacinu u opelu i WVu?

Mislim da je ovime diskusija zatvorena.

Doso mali bauštelac i vidio da tamo ima jefinih njemackih auto . I tako vratio se mali mujo sa njemacko auto u 'rvacko i bio on tako baja(001) jer je kupio njemacko auto . I tako onda nakon toga selu u grad, grad postao selendra i vidi svi kupuju njemacko auto VW ili opepela i sad smo tu di jesmo.

A ovaj mit da se francuzi kvare je glupost. da mozda se kvare jer je servisna mreža stvarno smece ako nemas svog majstora, al to je onda SERVISER smece, a ne auti.

Opravdavam kupnju golfa 2 radi jeftinog odrzavanja auta jer stvarno mozes doc na kiosk tiska rec kutiju pljugi, vecernji i brtvu glave za golfa i da te to sve kosta 27kuna i 50lipa, al da mi neko ode u ducan i kupi golfa 5 i jos si brije da je baja, onda ukurac i sve ostalo.

Zivio sam vani, uzasno sam puno vani, proputovao sam cijeli svijet i ukurac i sve ak nigdje nije zatucan mentalitet glupih ljudi kao ovdje. Ja i dalje nemogu vjervat da covjek u 40im godina u hrvatskoj da 15k€ za rabljenog izjebanog golfa razvaljenog uvezenog iz njemacke, a za te pare kupi NOVI auto zato sto je to jebeni golf koji je isti jebeni auto po kvaliteti kao i svi ostali. I onda ti taj isti covjek tvrdi da mu auto nikad nije imao kvara, a vozi ga ravno 800km na godinu jer eto nema para za bengu jer odplacuje kredu za taj isti STARI auto koji je kupio zato sto je golf.

I jos jedna stvar. Nebi kupio BMWa/Mercedesa NIKAD ma kolko god bili dobri auti. To su za mene auti koje voze seljaci zbog kojih nam i je drzava u tolkom kurcu u kolkom je i STRAH me da me neko slucajno ne poistovjti sa njima.

A sad me lincujte, tucite, radite sto hocete.

A ti ivane si ma sa svojih par postova tolko skocio u ocima da ti svaka cast. Ista stvar i sa syssom i par drugih korisnika. Drago mi je vidjet da i ovdje ima (barem malo) ljudi koji su vidi cuda normalni.

EDIT: da se razumijemo, ima normalnih ljudi u opelima/WVima, al ja ih mogu nabrojat na prste. Tako da iznimke postoje, al ovdje ih jos nisma vidio...
Fleks je offline