View Single Post
Staro 23.07.2008., 18:56   #35
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
to je češko vozilo ko što sam ja pola brazilac, pola mađar. sva sreća da nema audijevih i vw dijelova nutra.

samo da te pitam jesi ti to zaista linkao slike na passata gore? čovječe božji...

bitno da se kenja o ovom i onom, pa na kraju ispadne da ni u jednu škodu nisi sjeo... kažeš vidio si slike na guglu.

mislim ako postaviš stvari da imaš na odabir novu octaviu rs ili passat 2.0t comfort bez ijedne trunke dodatne opreme skuplji za ravno 40k kn onda se bojim kako nemamo šta dalje razgovarati... da, naravno i ako hoćeš dostići opremu octavie rs treba ti još jedno 20-30k kn pošto ne dobiješ serijski ni automacku klimu.

pravi narodni auto, nema šta.

mislim gle mrzim glupo hrvacko razmišljanje kako vw drži cijenu - istina drži, ali radi našeg glupog i zatupljenog mentaliteta, a ne same kvalitete auta. meni su ljudi (ne ljudi, kamenjari) kenjali da šta uzimam klija kad mogu pola... pa mogu brate za ravno 40k kn više, mislim common sense - i ne vrijedio više za takvu ulaznu cijenu.

ja svoj auto nisam kupio za preprodaju i za držanje cijene nego da se u njemu vozim ja i moji bližnji, a da imam lufta za ostale troškove uz ratu kredita. sljedeći auto će tak i onak biti na kredit kao i ovaj i stvarno mi svira frula hoću ja dat 30% i 20% ućešća zato da bi imao skuplje dijelove od tamo nekog jaaaaaaaako skupog francuza i unutrašnjost došla od german finest jugenchildz. odi i napravi redovni ovlašteni servis na polu za 100€... kreni, sad!
syss je offline