View Single Post
Staro 23.07.2008., 10:27   #8
Wiz
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@wiz
Mislim da sa kućištem dobiješ ventove pa ti je kupnja dodatnih Sharkoona bespotreban trošak. Pogledaj detalja na stranicama prozivođača.
Ako ti je mašina za igranje (vidim da je boldano) onda Q6600 nije dobar odabir. E7200 ili E8xxx su bolji izbor. U tom ti slučaju ne treba TT Big Type jer je box cooler vrlo solidan.

@blue
Zamijeni pržu nekom Samsung/LG/Pioneer

@za obojicu
Dovoljan bi vam bio i Corsair VX450W

@Coconut
Sto se tice kucista ovo je economy edition, dakle bez ventova, postoji value edition koji ima onaj 25 cm vent, ali mi se to ne svidja i neda mi se cistit prasinu i dlake (imam psa) iz kompa svaki mjesec

Razmisljao sam dugo o E8400 ili Q6600 dilemi i na kraju odlucio za quad, mislim da ce duze potrajat od E840, novi inteli ce bit sa 4 jezgre ili vise dakle to je buducnost, programska podrska ce bit sve veca i veca. A mislim da je q6600 oc na 3.0ghz dovoljan da pogoni bilo koju graficku koja je na trzistu danas bez problema. A sluzit ce i za nesto 3D modeliranja

Corsair 450w ima samo jedan pci expres 6 pin kabel, a za hd4570 trebaju 2, to je glavni razlog sto sam uzeo 550w. A i nek ima malo rezerve

@Timmy
Koja je to przilica bolja? Iskreno meni se cini da je sve to isti k...

@Bambusha
freezer 7 pro je bolji u hladjenu ili je samo omjer ulozeno dobiveno bolji?
Uzet cu wd 640bg, vidim da je cijena slicna ovom mom,
Wiz je offline