View Single Post
Staro 23.07.2008., 02:15   #1719
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
ajmo ljudi, ukljucite malo mozak xD

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
2. obavljeno propustanje portova, a gasenje firewalla ne dolazi u obzir ipak. bar kakva takva sigurnost treba bit. + nije do toga jer je na drugoj lokaciji i na drugom operateru s istim postavkama ista konfiguracija vise manje uredno funkcionirala (unatoc kasdi )
4. upnp ne radi nikakvu razliku bio upaljen ili ne, nazalost
6. dobra ideja, al trenutno nemamo ~1500 kn viska da slozimo torrent stroj pa svako vuce sta mu treba
7. kako mislis ne mozes stavit splitter?! stavio ga neki dan i ne bi vjerovao veza je bila osjetno stabilnija s njim nego bez njega (modem je i dalje imao voice lampicu upaljenu i vjerujem da je na njega bilo moguce spojit telefon, sto ne znam jer telefon ne koristimo uopce ), splitter ima filter te pomaze kod smetnji.
2. kasda ima defaultno iskljucen firewall, kao i dlink i zyxell xD
4. upnp zna nekad restartat router da doslovno poludis
6. ma kupite polovnu kantu bez monitora, tipkovnice i to za 100-500kn i ubacite hdd od pola terabajta
7. ti si na anex b adslu i kad stavis splitter odsjeces routeru dio frekvencijskog podrucja, to radi taj sto ti kazes filter
ovisno kako spojis splitter, to bi mozda i moglo funkcionirati, ali definitivno na dugorocno ne preporucam

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Nisam pratio svih 50-ak stranice, pa možda malo uletavam no svejedno - Amis IPTV kreće od 1.9 - ima tko kakve informacije o kanalima, cijeni itd? Kanali me najviše zanimaju, ističe mi taman ugovor s maxTV-om pa da vidimo. Koliko vidim, manje više ste zadovoljni s internetom, nema nekih velikih sranja?
joj, nemojte samo vi koji volite iptv navaljivati, samo cete sje... ping kad uvedu iptv svima nama koji imamo net kao sto je to slucaj kod t-coma, a ni vama vise veza nece bit tako dobra ni po brzini ni po pingu dok vam je iptv ukljucen

Citiraj:
OT:
zasto svi torrente povezuju s piratlukom?
je li ilegalno snimit s tv-a na video kazetu nekiu emisiju, seriju, film i tako gledat? naravno ne iznajmljivat ili prodavat..
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
da ilegalno je.
ne, nije ilegalno imati backup kopiju ako si kupio original filma, igre ili neceg desetog.
to ako si "zagubio" kopiju, je vec nesta drugo xD

nemoj se petljat u nes o cem pojma nemas
torrenti se zabranjuju jer omogucavaju piratstvo, ali za to nema zakonskog temelja.
nije namjena torrenta piratstvo, ono samo pojednostavljuju download piratskih mateirijala i za to nisu odgovorni lol

a kad smo vec kod internetskih zakona, oni koji su u sluzbi necije vlade (npr sad) ne smije dok su na duznosti uopce otvarati warez stranice po zakonu.
tako da bolje suti ako ne poznajes pravnu stranu price.

ja imam legalnu licencu i za xp 32bit pro i i za xp 32bit pro sp1 i i za xp 32bit pro i sp2 i za i za xp 64bit pro, pa nikad nisam isao na wga, jer mi je pun qrac toga sto ms zaje.... ljude.

nitko nema zakonsku obavezu actvirat windowse, ali je to nuzno ako hocete podrsku (helpdesk) ms-a.

Citiraj:
OT:
zasto svi torrente povezuju s piratlukom?
je li ilegalno snimit s tv-a na video kazetu nekiu emisiju, seriju, film i tako gledat? naravno ne iznajmljivat ili prodavat..
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
da ilegalno je.
ne, nije ilegalno imati backup kopiju ako si kupio original filma, igre ili neceg desetog.
isto tako nije ilegalno snimit nezasticene materijale u bilo kojem obliku ili formatu.
to ako si "zagubio" original, je vec nesta drugo, ali to treba dokazati xD

nemoj se petljat u nes o cem pojma nemas
torrenti se zabranjuju jer omogucavaju piratstvo, ali za to nema zakonskog temelja.
nije namjena torrenta piratstvo, ono samo pojednostavljuju download piratskih mateirijala i za to nisu odgovorni lol

a kad smo vec kod internetskih zakona, oni koji su u sluzbi necije vlade (npr sad) za suzbijanje ne smije dok su na duznosti uopce otvarati warez stranice po zakonu.
tako da bolje suti ako ne poznajes pravnu stranu price.

ja imam legalnu licencu i za xp 32bit pro i i za xp 32bit pro sp1 i i za xp 32bit pro i sp2 i za i za xp 64bit pro, pa nikad nisam isao na wga, jer mi je pun qrac toga sto ms zaje.... ljude.

nitko nema zakonsku obavezu aktivirat windowse, ali je to nuzno ako hocete podrsku (helpdesk) ms-a.