View Single Post
Staro 23.07.2008., 02:04   #3332
Purica/Tamara55
Premium

Datum registracije: Aug 2007
Stvar je u tome da treba naći dobre servere gdje igraju ljudi koji se drže svog stila igre. Na onih 2-3 servera na kojima igram HC S&D sa uključenim friendly fire-om ima ~40% pro igrača, ~40% osrednjih i ~20% njubova. Ima rushanja, kempanja, granade spamanja itd. Rijetkost je vidjeti nekoga sa GL-om i martyrdomom makar mi to ne smeta. Po svemu sudeći kempanje se ne isplati jer onaj tko nepomično stoji i bulji u 1 točku na mapi nije u prednosti nad onim tko mu trčeći dođe iza zida. Tko hoće kempat, neka slobodno to radi kad runda traje samo 3 minute, a postoji mnogo načina za sređivanje kempera.
Kad protivnik koristi P90, Scorpiona, M21 ili samo spreja s bilo kojim oružjem i kokne te, stvar je vrlo jednostavna: bio je bržio od tebe. Onaj tko krene sprejat, a ne kokne te sa prvih nekoliko metaka vjerojatno neće preživjet kad počneš pucat po njemu. Rađe igram HC nego normalno baš zbog situacija kad me netko pogodi s Desert Eagelom ili Barretom, a ekran se crveni dok ja nastavljam veselo trčkarat. Smiješne su mi i scene gdje ja smjestim u lika koji šprinta 2 metka iz Desert Eagle-a, a on onda mene zakolje nožem.