Bas je lijepo kad covijek fino objasni sta moze, sta hoce i onda tu nije tesko savjetovat..
Jedino sad nisi naveo sta ce se na tom sistemu slusat, ali predpostavljam iz tvog prvog posta, ono multimedija, (glazba, filmovi) rekao si tu i tamo igre.. E sad pitanje je sta ti je od toga najvaznije.
Ja recimo isto radim sto i ti na kompu, znaci glazba, igre, filmovi. Ok, komp mi bas nema veze sa audiom jer slusam sa CD-a, ali recimo da je situacija slicna. Znaci sta ti je najvaznije i ukojem postotuku bi to izrazio. Meni je otprilke ovako za glazba:filmovi:igre->100:10:10
A to je zato sto je audio totalno odvojen i u biti krpam se s filmovima i igrama na HIFI
Sam si naveo prednosti Z5500, prakticnost, jednostavnost. Ali kupnjom tog sistema, nema tu vise mjesta za napredak, poboljsanje, istrazivanje. Naravno moja ti je preporuka ti je da ides na HIfi. Znaci kako si rekao za 4000 kn kupis zvucnu (700) i za pojacalo/zvucnike/stalke/ kablove ti ostane 3300 i za te pare bi se dalo sastavit jako dobar sistem..
komentiraj, pa cemo nesto smislit