Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 23.07.2008., 00:57   #92
w0lfram_
Rasvjetno tijelo
Moj komp

w0lfram_'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ne sramim se ja..ali ako nemas svoje misljenje, tesko ces tu naci neki dobar savijet.. Ali bilo bi bolje da ti nama kazes koliko imas novaca za to, kakva ti je soba, sta mislis slusat i na kraju, sto zelis?
pa eto ja sam bija misljenja da su mi z5500 najbolji izbor, poglavito zbog para, jer nekako sam imao filing da jednostavno ne mozes sastavit dobar stereo za te novce, pa sam sad eto zadnjih par dana malo cacka po netu i dosa do zakljucka da je to jako relativno, odnosno da bi se mozda cak i dalo nesto sklepat

novaca imam recimo 3300, to mi je bilo predodredeno za auzentechicu i z5500, odnosno kada budem (na kraju krajeva ako budem) nove zvucnike, mozda bude i malo vise, recimo nekih 4000kn, al to bi bija plafon, al recimo zbog cijene malo vise naginjem logijima

soba je nekih 20ak kvadrata, nisam siguran, al ima mista i za floorstandere, al imam nekakav osjecaj da je i jeftini hifi, ipak hifi i da je ipak tu bolja kvaliteta zvuka, pa eto tu malo vise naginjem tom jeftinom hifiju

onda svako ima i svoje druge prednosti, posto se selim svake godine bar po 2 puta ide plus logijima, al s obzirom da bi mi vjerovatno brzo dosadili i tija bi minjat s necim novim, pa da ne zavrse logiji u kanti za smece, zbog moje radoznalosti i pokusaja uguravanja istih u neke cudne materijale, a ove druge mogu minjat komad po komad, bez nekih vecih, osim novcanih, problem onda tu njima ide plus

tako da kad dodem do kraja, ispadne da ni ja sam ne znam sta ocu, nazalost

al eto mozda ovo gore pomogne malo nekome ko je voljan dat nekakav savjet??