View Single Post
Staro 22.07.2008., 22:55   #3325
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova

a sto se tice tih skill prica,opet cu ponovit,i ne mislim omalovazat igrace koji igraju hardcore,ali za taj mod nije potrebno niti imati brain,niti aim,niti reflex.upravo iz razloga jer jedan do najvise 2 metka ubijaju.

.

mi ne igramo hardcore ali smo probali

1. nemas HUD , dakle nemaš one male karte na kojoj su označeni tvoji igrači tak da kad ti neko doleti od nekam neznaš dal je tvoj ili protivnički ... treba dobro gledati koju "odoru" nosi
2. treba imati aim i reflex .. jer ak to nemaš onda si mrtav
3. nemaš indikatore da je kraj tebe pala bomba

uglavnom ... puno teže je igrati HC nego ovo kaj mi inače igramo .. naše je više komfortno .. imamo indikatore za bombe kad padneju kraj tebe .. imamo mini kartu gde vidimo kam ideju naši igrači i protivnički kad pucaju ... imamo corsair itd itd itd
... probajte odigrati HC protiv par jačih klanova koji to igraju .. po ovome gore kaj si sve napisal .. da netreba mozga , niti aima niti nič za to trebali bi ih bez problema pobjediti

... zanimljivo je kak uglavnom mi koji igramo "normalno" uvjek pljujemo po hardcoreu makar je zahtjevnije igrati ga ... isto kak su u cod2 ovi kaj su igrali S&D pljuvali po CTF ekipi koja ima neznam kolko put bolji teamplay i bolje se pokrivaju nego ekipa koja je igrala S&D
... ali sve je to stvar onoga kaj je moje i kaj ja igram je najbolje .. sve ostalo je za nobove i svi ostali su low

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote