View Single Post
Staro 22.07.2008., 20:04   #743
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Vasili Pregled postova
Jel se to meni čini ili se gotovo svi koji su kupili Lenova kroz zadnjih mjesec dana žale na dozvoljeni broj mrtvih piksela. Mislim ne bih htio stvarat paniku, ali ovo je već prešlo u pravilo. Na one prve pošiljke oko 4 mjeseca, iz koje je i moj, ljudi se nisu previše žalili (osim na presitne piksele ).

Iceman, ako imaš pravo vratiti neoštećen proizvod kroz tjedan dana ako nisi zadovoljan njime, onda definitivno imaš pravo i odustati od kupnje na licu mjesta. Pogotovo ako je proizvod neispravan. Ne znam, ja bi se tam najvjerojatnije posvađal s njima.
Par ljudi su dobili mrtve piksele, što nije nikakvo čudo s obzirom na količinu piksela na ovom monitoru.

Koliko je monitor popularan te ga kupuju svi živi , ne treba se čuditi relativno učestalim prijavama o mrtvim pikselima.
Naravno, uvijek je moguće da se trenutno u nas prodaje serija s lošijom kontrolom kvalitete...

Ja sam kupio svoga prije jedno mjesec-mjesec ipo i u firmi su mi ga otvorili i sami pregledali prije nego što sam ja uopće doša po njega, te nije imao, niti nema mrtvih piksela.

Što reći, nego kod sve te robe koja se koristi "direktno" - zatražite provjeru prije kupnje.

Evo konkretno stvari za koje bi ja tražio provjeru (da vidim da li mi odgovaraju te da vidim da li su u potpunosti ispravne) prije kupnje:

- Tipkovnice i miševi
- Slušalice
- Fotoaparati/kamere
- Monitori/Televizori
- Podloge za miša

Ako neće, to je njihov problem.
Nitko vas ne spriječava da se okrenete i kupite stvar u nekoj trgovini gdje će vam ispuniti želje, no naravno onda ne treba kukat kako je u tom dućanu 3-5% skuplje od nekog webshopa